סיור בעיר חיפה  (הסיור המלא) שפת הסיור: עברית תאריך הסיור: 16/04/2011 שמות דוברים: וליד כרכבי - אדריכל ג'נט מטר (נולדה 1937) - תושבת חיפה יואב בר - פעיל פוליטי עמר...
03/2011
ח"כ מיכאל בן ארי: אתם שכחתם את זה ואתם לא מכירים בכלל איתן (מזוכרות): אתה שכחת מה זה להיות יהודי! ח"כ מיכאל בן ארי: מה זה יהודי שכתחתי? אלה (הפלסטינים) רצו...
03/2011
הנכּבּה של חיפא -- סיור זוכרות לעיר חיפה. הסיור התקיים במסגרת סדרת פעילויות שמתקיימות השנה (2011) לציון 250 שנה לבנייתה של חיפה החדשה על ידי השליט הפלסטיני דאהר אלעמר
12/2010
סיור עמותת זוכרות לכַּפר סַבְּת יחד עם פליטי הכפר, 19\3\2011
12/2010
סיור עמותת זוכרות בתאריך לכפר אלקַבּוּ בתאריך 22.1.2011
08/2010
עמותת זוכרות יחד עם ועד עקורי אקרת' אירגנו סיור לימודי לכפר אקרת' ההרוס בגליל המערבי. הסיור התחיל בבית הקברות של הכפר והסתיים בכניסיית הכפר, שני השרידים...
05/2010
שימוע ציבורי בזוכרות (אבן גבירול 61 ת"א) בתאריך 17/6/2010: עדותו של אמנון נוימן, חייל בפלמ"ח, על כיבוש חלק מהכפרים בנגב.  בקהל היו כעשרים איש/ה. - היוזמה...
04/2010
  מנשיה -- סרט חדש בהפקת עמותת זוכרות אודות סאלח מצרי ואפתח'אר תרכּ, שני עקורים פנימיים, פליטים מהשכונה היאפואית אלמנשיה
30/04/2010
סיור בכפר אלקבו ההרוס יחד עם חאמד עביד אללה (אבו ג’מאל) - (1936) שפה: ערבית 30.4.2010
03/2010
"ביום בו פליטי יאפא ישובו" סרט של זוכרות שהוצג בתערוכת "השדרה הראשונה" שעסקה ברחוב שד' ירושלים והוצגה בשד' רטשילד 65 עד באפריל 2010
02/2010
הסיור עמותת זוכרות בתאריך 20.3.2010 לכפר אלעֻ'בַּיאת.
2010
"ג'אפה" מספר את ההיסטוריה של פלסטין-ארץ ישראל דרך מעקב אחר המותג, שהפך למזוהה עם היסטוריה זו יותר מכל: "ג'אפה", מותג התפוזים הידוע

ארועים קרובים