כ – 120 אנשים השתתפו בסיור הלימודי בכפר הפלסטיני ההרוס אלמנשיה, הסמוך לעיר עכא. כמחצית המשתתפים/ות היו סטודנטים ופעילים מחו"ל, ומחציתם היו ישראלים ופלסטינים...
09/2011
בשבת 29.10.2011 קיימנו סיור באתר הכפר הפלסטיני עאקר, דרומית לעיר רמלה, שבמקומו הוקם היישוב היהודי קרית עקרון.
09/2011
בימים שבהם מדברים על הפרדה לשתי מדינות לשני עמים, נפתחה תערוכה בשם "לקראת שיבת פליטים פלסטינים". בעמותת זוכרות, שאירגנה את התערוכה, ביקשו להביא פתרונות...
08/2011
וידיאו שהוכן במיוחד לתערוכה "לקראת שיבת פליטים פלסטינים" שהוצגה בגלריה של זוכרות בספטמבר 2011. הוידיאו צולם במחנה בלאטה שבשכם ובו מדברים פליטי יאפא על שיבה...
2011
מוחמד נוואג'עה, פלסטיני בן שישים, ובנו הצעיר נסר, המגיעים לאתר ארכיאולוגי בדרום הר חברון בו מוצגים שרידיו של סוסיא, ישוב יהודי מהתקופה הרומית- ביזנטית, וקונים...
06/2011
הרצאה מרתקת על זכות השיבה של פליטים הפלסטינים כמרכיב הכרחי בכל הסדר בין הישראלים לפלסטינים. שפה: אנגלית http://www.tedxramallah.com
06/2011
ביום שבת 2.7.2011 קיימה זוכרות סיור פתוח לקהל בכפר אלברוה שבגליל.
05/2011
עמותת "זוכרות" בשיתוף עם ועד העקורים ופליטים מאלבִּרְוָּה, מקיימת סיור לימודי לקהל הרחב באתר הכפר הפלסטני ההרוס אלבִּרְוָּה שבגליל (מושב אחיהוד). שבת, 2...
21/05/2011
  עמותת "זוכרות" בשיתוף עם פליטים מחֻבּיזה, קיימה סיור לימודי לקהל הרחב באתר הכפר הפלסטני ההרוס חֻבּיזה (באדמת אלרוחא -- אזור רמות מנשה -- ליד...
14/05/2011
סיור בכפר הפלסטיני ההרוס חֻבּיזה ומפגש עם פליטים מהכפר
04/05/2011
עדות מכפר חֻ'בַּיזָה  (נפת חיפה)
04/2011
וידיאו זה מתאר פעולת מחאה נגד חוק הנכבה בערב יום העצמאות הישראלי בתאריך 9/5/2011 בתל אביב. "חוק הנכבה – בגרמנית זה נשמע רע יותר" היתה כותרת הפעולה שמבקשת להניע...

ארועים קרובים