בתערוכה מאת איתן ויתקון. אוצרת: מירב עוז מופיעות/ים: סמדר יערון, יובל בן עמי, נטע רודיך ורזיה מזרחי, איתמר שפירא וזרע עמלק, יסמין יזבק, נטלי כהן וקסברג, גיא...
03/2013
ליאת רוזנברג, מנכ"לית עמותת זוכרות, מדברת על מחויבות ואחריות הציבור היהודי בישראל למימוש השיבה. הכנס התקיים בבית הספר למשפטים באוניברסיטת בוסטון, אפריל 6-7 2013....
01/2013
שורשי אויר - תוכנית שלישית: ד"ר חן יחזקאלי מראיין את איתן ברונשטיין אפריסיו מזוכרות. על הקיבוצים, הנכבה ושיבת הפליטים הפלסטינים.
2013
הגיג אישי זה מהפזורה היהודית מגולל את סיפור שרידיו החבויים של הכפר הפלסטיני ההרוס לוּבּיה, הקבורים מתחת לחורש נטוע המכונה "יער דרום אפריקה".
2013
סרט תיעודי קצר של מרכז עדאלה לרגל יום הנכבה ה-65, בנושא העקירה הכפויה של פלסטינים משני עברי הקו הירוק.
2013
במהלך 112 השנים האחרונות, השיטות שנקטה הקרן הקיימת לישראל לרכישת אדמות בפלסטין ההיסטורית אמנם השתנו, אך מטרותיה עודן כשהיו.
12/2012
צבי (צבינג'י) סטקלוב נולד בשנת 1927 בתל אביב. כחבר רבדים בגוש עציון, התגייס לפלמ"ח בשנת 1948 לפלוגה ח' בגדוד השישי. שימש כמפקד מוצב ח'רבת זכּריה בגוש...
11/2012
אורי פינקרפלד, חייל בפלמ"ח, נולד בירושליים בשנת 1928 והתגייס לפלמ"ח, התגייס לגדוד השלישי, פלוגות ג' + ח'.
11/2012
אסלם לוי, מקייפטאון משתף אותנו בחוויות שלו מהגירוש וההרס של ביתו בתקופת האפרטהייד. האירוע יתקיים ביום א', 23 בדצמבר, 20:00-22:00 בבית העם, שדרות רוטשילד 69, תל אביב.