מאֶמֶת לתיקון: שיבת הפליטים הפלסטינים כנס בינלאומי בתל אביב, 29-30 בספטמבר 2013*** יו"ר ג'ומנה אבו עקסה - יועצת עצמאית בנושא הצדק המעברי, מעליא - סוגיית...
29/09/2013
כנס בינלאומי - מאֶמֶת לתיקון: שיבת הפליטים הפלסטינים
29/09/2013
29/09/2013
***מאֶמֶת לתיקון: שיבת הפליטים הפלסטינים כנס בינלאומי בתל אביב, 29-30 בספטמבר 2013*** פאנל: אסטרטגיות לקידום שיבה: האתגר הניצב בפני החברה הפלסטינית, הישראלית והקהילה...
09/2013
ראיון במהלך כנס השיבה שני
2013
סרט ״אל-נכבה״ הוא סרטה של הבמאית רואן אלדאמן שזכה בפרס הסרט התיעודי הטוב של פסטיבל הסרטים החמישי של ערוץ אלג׳זירה. הסרט מורכב מ-4 פרקים, מתעד את התקופה שבין 1799-2008,...
04/2013
בתערוכה מאת איתן ויתקון. אוצרת: מירב עוז מופיעות/ים: סמדר יערון, יובל בן עמי, נטע רודיך ורזיה מזרחי, איתמר שפירא וזרע עמלק, יסמין יזבק, נטלי כהן וקסברג, גיא...
03/2013
ליאת רוזנברג, מנכ"לית עמותת זוכרות, מדברת על מחויבות ואחריות הציבור היהודי בישראל למימוש השיבה. הכנס התקיים בבית הספר למשפטים באוניברסיטת בוסטון, אפריל 6-7 2013....
01/2013
שורשי אויר - תוכנית שלישית: ד"ר חן יחזקאלי מראיין את איתן ברונשטיין אפריסיו מזוכרות. על הקיבוצים, הנכבה ושיבת הפליטים הפלסטינים.
2013
הגיג אישי זה מהפזורה היהודית מגולל את סיפור שרידיו החבויים של הכפר הפלסטיני ההרוס לוּבּיה, הקבורים מתחת לחורש נטוע המכונה "יער דרום אפריקה".
2013
סרט תיעודי קצר של מרכז עדאלה לרגל יום הנכבה ה-65, בנושא העקירה הכפויה של פלסטינים משני עברי הקו הירוק.