שולחן עגול on stage: דוברים מהכנס לא מעגלים פינות. מנחה: עמר אלע'בארי – מרכז תחום מרחב ושיבה בזוכרות
30/09/2013
כנס בינלאומי - מאֶמֶת לתיקון: שיבת הפליטים הפלסטינים
30/09/2013
30/09/2013
30/09/2013
  מאֶמֶת לתיקון: שיבת הפליטים הפלסטינים כנס בינלאומי בתל אביב, 29-30 בספטמבר 2013*** יו"ר ג'ומנה אבו עקסה - יועצת עצמאית בנושא הצדק המעברי, מעליא - סוגיית...
30/09/2013
מאֶמֶת לתיקון: שיבת הפליטים הפלסטינים כנס בינלאומי בתל אביב, 29-30 בספטמבר 2013 פאנל: שיבה עכשיו ? מתודעה פוליטית לתכנון שיבה
30/09/2013
מאֶמֶת לתיקון: שיבת הפליטים הפלסטינים כנס בינלאומי בתל אביב, 29-30 בספטמבר 2013***
29/09/2013
29/09/2013
29/09/2013
***מאֶמֶת לתיקון: שיבת הפליטים הפלסטינים כנס בינלאומי בתל אביב, 29-30 בספטמבר 2013*** פאנל: אסטרטגיות לקידום שיבה: האתגר הניצב בפני החברה הפלסטינית, הישראלית והקהילה...
09/2013
ראיון במהלך כנס השיבה שני
2013
סרט ״אל-נכבה״ הוא סרטה של הבמאית רואן אלדאמן שזכה בפרס הסרט התיעודי הטוב של פסטיבל הסרטים החמישי של ערוץ אלג׳זירה. הסרט מורכב מ-4 פרקים, מתעד את התקופה שבין 1799-2008,...