בעזרת אפליקציית ה iNakba, הצלחנו להגיע לכפר כופח'ה ההרוס בנפת עזה
עדות מתל אלסבע - באר שבע
כיצד נוהגים בתי המשפט לטפל בסוגיות היסטוריות בעלות רגישות פוליטית? האם קיים נרטיב משפטי ישראלי מקובע לגבי המשמעות ההיסטורית של 1948 ושל 1967, או שנותר מרחב תמרון...
05/05/2014
כבכל ערב יום העצמאות הישראלי זוכרות קיימה פעולה ישירה ברחובות תל אביב לציון הנכבה. הפעם הפעולה ביטאה הכרה אישית ופומבית של ישראליות/ים בנכבה.
04/2014
אפליקציה סלולרית תלת-לשונית שמאפשרת למשתמשים בה לאתר את היישובים הפלסטינים שנהרסו בנכבה מאז 1948 וללמוד על אודותיהם.
04/2014
פעילות קק"ל החדשה הוסיפו למפת הארץ בחצר בניין קק"ל במרכז תל אביב כמה שמות פארקים של קק"ל ושל ישובים פלסטיניים הרוסים מתחתם.
04/2014
ערב "יום העצמאות הישראלי", יום שני, 5.5.2014 בשעה 20:00  דוברים: - פרופ' אורן יפתחאל - המחלקה לגאוגרפיה ופיתוח סביבתי, אוניברסיטת בן גוריון - פרופ' יוסף...
04/2014
פרפורמנס של דבורה ניומרק, אמנית יהודיה קנדית, במסגרת התערוכה קק"ל החדשה שהוצגה בזוכרות במרץ עד מאי 2014. בפרפורמנס דבורה חופרת לתוך שריד מבתי עמואס בפארק...
03/2014
הסרט נוצר עבור התערוכה של קק"ל החדשה בזוכרות, פברואר-מאי 2014. ראשיתו בטקסט "מתחת ליערות" שפורסם בספטמבר 2013. לפרוייקט זה אין קשר עם הקק"ל.
11/2013
רק מעטים מבין המבלים בפארק אילון קנדה מכירים את סיפורם של הכפרים אשר היו במקום ונהרסו בשנת 67', ממש במקום בו הם רוכבים, מטיילים ומבלים. כתבה בעקבות הפעילות של...
11/2013
הסרט מתמקד בדור השלישי לנכּבּה, בדילמות סביב זהותן ואף בחשש מאובדנה. מֻנא דֽֿ'אהר, בת 17, נכדתו של הפליט אבו ערבּ מסֿפוריה, לוקחת אותנו למסע חיפוש אחרי סיבות...
וידיאו שנעשה לתערוכה "והגדת לבתך" בזוכרות. אוצרת: קציעה עלון. דצמבר 2013 עד פברואר 2014.