סרט דוקומנטרי קצר שמציג שאלות ואתגרים סביב שיבת הפליטים הפלסטינים לארצם.
גורש מאדמתו באבו אסדר (נפת באר שבע)
עדות מאזור אבו סמארה - נפת באר שבע
ביקור באדמת אבו סמארה (נפת באר שבע) יחד עם יוסף פרהוד אלעסייבי מקום לידה: אבו סמארה (נפת באר שבע) מקום מגורים נוכחי: חורה (נגב) תאריך ביקור: 11.6.2015
16/05/2015
רבבות מתושבי יאפא גורשו ב-1948 דרך הים בספינות לכיוון עזה וביירות. הסיור המשולב הדגים פעולת שיבה ליאפא דרך הים, פעולה שתבקש להפוך את מסע הפליטות למסע של שיבה. חלקה...
15/05/2015
יום העיון יבקש להרחיב את הדיון בנושאים בהם עוסקת התערוכה, בדגש על שאלת הזיכרון והשכחה בתרבות הפלסטינית בכלל, ובפרט בזו של העיר יפו שמֵעֵבֶר למקף, שכחה רבת-שנים...
01/05/2015
הקרן הקיימת לישראל, גייסה לאורך השנים תרומות מיהודים ברחבי העולם, כדי לממן נטיעת עצים ויערות, לא פעם, על חורבותיהם של כפרים פלסטינים. אחד היערות הללו, הוא יער לביא,...
05/2015
פליט מכפר לוּבְּיָא (נפת טַבַּרִיָּה)
22/04/2015
השקת הספר החדש "הזיכרון שוחח איתי והסתלק - חייו ומותו של השייח' מחורץ הפנים" מאת הסופר והמחזאי סלמאן נאטור בתרגומו של פרופ' יהודה שנהב-שהרבני
22/04/2015
לקראת השקת ספרו של סלמאן נאטור "הזיכרון שוחח איתי והסתלק" בזוכרות, ערכה הטלוויזיה החברתית משאל רחוב במטרה לבדוק מהן האסוציאציות שעולות לנשאלים...
08/04/2015
האירוע התקיים בהשתתפות הסופר והמחזאי סלמאן נאטור ופרופ׳ יהודה שנהב- שהרבני לרגל הוצאת ספרו החדש של סלמאן נאטור: ״הזיכרון שוחח אתי והסתלק - חייו ומותו של השייח'...